Meydan'da çocuklar doyasıya eğlendi

Meydan

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan şenliklerinde sanatçı Peçenekli Süleyman sahne aldı.

 

İSRAİL’E LANET YAĞDI

Sahneye çıkan Peçenekli Süleyman İsrail’ in Filistin’ e yaptığı zulmü kınayarak başladı. Peçenekli ‘Bugün burada sizi eğlendirmek isterdim fakat bu mübarek Ramazan ayında Filistin’li Müslüman kardeşlerimizin acısını paylaşarak eğlence programımızı iptal ediyoruz’ şeklinde kısa bir selamlama konuşması yaptı. Teravih namazı öncesi Ramazan şenliğinde Kur’ an Kerim okunarak Filistin için dua edildi. Teravih sonrasında çocuklar için hazırlanan küçük yarışma programları düzenlenerek hediye verildi.

 

GÜN ÇOCUKLARIN GÜNÜ

Çocukların yoğun katılımıyla yarışma programında çocuklara oyuncak araba, bebek, satranç ve bisiklet hediye edildi. Çocuklar kendilerini unutmayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya teşekkür etti.  Çocuklar için düzenlenen program başında bisiklet için kuraya 100’ü aşkın çocuk katıldı. İsmini kuraya yazdırmak isteyen çocuklar uzun kuyruklar oluşturdular. Kurayı Küçük semazenler çekerek isimleri belirlediler. Çocuklar için düzenlenen etkinlikten sonra ilahi grubu semazen eşliğinde ilahilerini söylediler.

 

SEMAZENLER BÜYÜLEDİ

Semazen gösterisi ve ilahi dinlemek için gelen vatandaşlar Cumhuriyet meydanını doldurdu. Cumhuriyet meydanını dolduran kalabalık semazen gösterisi ve okunan ilahilerin ardından duygu dolu anlar yaşadı. Ramazan Şenliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ve Belediye Meclis üyeleri katılarak ilahi ve semazen gösterisini izledi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ